logo-kajuteriet-white.png


RING OCH BOKA BORD 040-155494

Om oss

Efter 8 år med Kajutan så kändes det som att vi hade kommit så långt med våran matlagning att vi nu vill höja nivån också på lokalerna.Vi har alltid trott på utveckling och är öppna för nya idéer, nya människor och nya sätt att ge våra våra gäster allt vi kan.

"Alla vägar leder till Kajuteriet" har blivit lite en slogan för oss. Utan att överdriva ligger det faktiskt en hel del sanning i uttrycket. Hit tar du dig till fots, cykel, bil och båt. Eftersom vi älskar möten är vi tacksamma för varje tillfälle som ni låter oss delta. Vi vill varken ta den breda eller den smala vägen utan allra helst vill vi välja den rätta vägen. För att slippa hamna på vilovägar lyssnar vi,mer än gärna,på kundens tankar och önskningar så vi vet att vi väljer den bästa vägen för er och för oss.En sak som vi gärna vill nämna i sammanhanget att vi aldrig någonsin kommer att välja en någon genväg.

Historik
Kajutan har varit en mötesplats sedan 1967. Sedan 8 år tillbaka drivs restaurangen av krögarparet Chamizo/Nordström.  Fram till dess var kajutan ett lunchcafé. Vid övertagandet 2009 fattades ett antal strategiska beslut. Restaurangdelen skulle renoveras och cafédelen bygga om. Med ny köksstab, och deras knivvassa ambitioner, var beslutet rätt enkelt även om genomförandet visade sig vara något svårare än vi planerade. Med filosofin att mat skall lagas från grunden, att det får ta tid att såväl laga som att äta god mat.

Välkommen till ett dukat bord.

Klicka på bilderna nedan för önskat område

about-us.jpg
OM OSS
Dagens meny
NJUT AV EN LUNCH
Arrangemang
ARRANGEMANG
Delikatessjulbord
MENY 
Nyårsmeny
Sommarprogram/Event 

ÖPPET MÅN-LÖR 

öppet hela januari, februari

mån-fre 11.00-16.00 lör 12.00-17.00

from 15 mars:

mån-tor 11.00-16.00

fre och lör 11.00-sent

 

from 1 april 

ÖPPET ALLA DAGAR OCH KVÄLLAR (11.00-sent)

 

BOKA ONLINE på fliken "boka bord" 

Maila oss info@kajuteriet.se

040-155494 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

logo-kajuteriet.png

Kajuteriet | Småbåtshamnen, Bryggövägen, 216 12 Limhamn
Telefon: 040 155494 | E-post: info@kajuteriet.se