(Med reservation för tillfälliga ändringar & slutförsäljning)

UPPLEV EN UTSÖKT LUNCH

Lunchen är dagens andra måltid och ett mål som ska göra att du orkar med eftermiddagen. I vår restaurang i småbåtshamnen på Limhamn hittar du mättande såväl läckra rätter för alla smaker. Vi serverar dagens och a la carte från måndag till fredag 11:30-15:30.

Vill du hellre äta ute på helgen går det givetvis bra det med. Helglunchen serveras då under lördag och söndag från klockan 12:00 till 15.30 Så ta en paus och ta med familjen eller kollegorna till Kajuteriet för en ljuvlig lunch med Malmös bästa utsikt!

 

LUNCH ÖVER HELGEN 

Är det dags för ett uppehåll i shoppingen, egen tid från barnen eller en paus från promenaden? Oavsett vad din helg innebär kan du alltid boka in en lunch vid havet hos oss på Kajuteriet. Till helgerna står a la carte på lunchmenyn. Du kan välja bland en saftig stek med färska grönsaker, härlig fisk med ljuvlig sås till sallad och toast skagen. Det finns även alternativ till de små som fish n’ chips mm. Så om ditt sällskap vill boka ett bord i förväg inför helgen går det bra att göra här!

 

GOD DRYCK TILL MATEN 

Vill du unna dig ett glas vitt/rött vin eller vill du kanske hellre avnjuta en kall öl till maten? Kanske något alkoholfritt? Vad du än föredrar står våra servitörer redo att servera dig en dryck av ditt val. Om du känner dig osäker på ditt val av förfriskning kan du alltid rådfråga vår personal om vad som kompletterar rätten bäst. När det kommer till vin har vi allt från mousserande, rött, vitt och rosé. För att se alla vinerna vi tillhandahåller spana in vår vin meny.

 

KONTAKTA OSS

Vill ni ta en paus i vardagen eller under helgens många aktiviteter? Kom in till oss på Kajuteriet och för en bit mat till lunch. Vi serverar lunch under vardag såväl som helg. Så ta med familjen eller sällskapet till småbåtshamnen i Limhamn och njut av utsikten under er lunch!