top of page
IMG_7962.jpg

KAJUTERIET - E S T 1968

ÖPPETTIDER FRÅN 23/4

MÅNDAG - TORSDAG 11.30 - 23.00

FREDAG 11.30 - 01.30

LÖRDAG 12.00 - 01.30

SÖNDAG 12.00 - 22.00

Köket håller paus mellan 16.00 - 17.00 alla dagar hela veckan


HUNDAR ÄR VÄLKOMNA TILL OSS :)

BOKA BORD

Boka på knappen ovan: 

OBS!

Vid bokning online måste ni få en bokningsbekräftelse via mail annars är inte er bokning registrerad.

Bokning online är tidigast 1 timme innan. Ring annars till restaurangen för bokning :) 

V Ä L K O M N A 

KONTAKT

Adress:
Bryggövägen 1 
216 12 Limhamn/Malmö

Telefon:
040-155494

mail:
info@kajuteriet.se

 

I småbåtshamnen i Limhamn hittar du vår mysiga restaurang Kajuteriet. Dörrarna för serveringen öppnades först 1968, men togs över av oss först 2019. Vår vision är att göra restaurangen till en gemensam mötespunkt för folket i Limhamn och Malmö.  Med säsongsbaserade rätter, trevlig havsutsikt och kunnig samt trevlig serveringspersonal hoppas vi på att kunna ge dig en upplevelse du sent kommer glömma!

 

Hundvänlig restaurang

Restaurangen är skapad efter våra gästers behov, allt från härlig lunch till festlig after beach med goda drinkar. Vi uppmärksammar även andra behov som när vi insåg att många av de människor som promenerade i hamnen gick med sin hund. Då tog vi tillfället i akt och öppnade restaurangen för dem med. Så om ni är ute på en runda med hunden och är sugna på en bit mat är ni varmt välkomna in till oss.

 

Meny efter säsong

För oss är det viktigt att ta vara på det som den svenska naturen producerar. Därför har vi baserat våra menyer på de råvaror som säsongen har att erbjuda. I köket tillagar och hanterar våra kockar allt från skaldjur, kött, grönsaker till pasta och diverse potatisar.

 

På Kajuteriet kan du avnjuta goda rätter och drycker året runt. Till exempel en härlig lunch som en paus i den hektiska vardagen, trevlig helglunch med familjen eller en händelse full afterwork i baren. Oavsett vad ditt mål är med ditt restaurangbesök hos oss är du alltid varmt välkommen hit!

VID FRÅGOR ELLER ANDRA ÖNSKEMÅL VÄNLIGEN KONTAKTA OSS

info@kajuteriet.se

IMG_2179.jpg
Unknown-2.jpeg
bottom of page