Integritetspolicy

GDPR

GDPR (General Data Protection Regulation) är en ny EU-förordning som gäller från och med 25 maj 2018. Den nya förordningen ersätter PUL (Personuppgiftslagen). Nedan följer information om hur vi behandlar personuppgifter, cookies, säkerhet med mera.

Hantering av personuppgifter

Dina personuppgifter används för att kunna besvara förfrågningar och för kommunikation. Uppgifterna hanteras även för att kommunicera erbjudanden, fakturering samt viktig information. 

Bokning av bord

Vårt system för ​bokning av bord tillhandahålls av tredje part, BokaBord Sverige AB. Moderbolaget FoodFriends driver verksamhet under varumärket Waiteraid som är ett digitalt bordsbokningsverktyg för restauranger och BokaBord som är en bordsbokningstjänst på Internet för restauranggäster. BokaBord sparar personuppgifter i 18 månader från senaste aktiviteten kopplat till Tjänsten. Alla uppgifter sparas på säkra servrar inom EU. Läs mer om Bokabords användarvillkor här.

Anmäl dig till vårt Nyhetsbrev formulär

Med kryssrutan vid formuläret på godkänner du att du förstår att dina uppgifter sparas tillsammans så att det blir möjligt att svara på meddelandet. Du kan alltid avregistrera dig från våra utskick genom att klicka på “avprenumerera/unsubscribe” i slutet av varje e-postmeddelande.

Cookies

På vår hemsida använder vi oss av cookies. En cookie är en liten textfil som webbplatsen du besöker begär att få spara på din dator. Vår sida använder cookies för att skilja på om sidans besökare är nya eller återkommande samt underlätta för besökaren att röra sig på hemsidan. Cookies är inte skadlig programvara och kan inte komma åt eller ändra någon annan data på din dator. De flesta webbläsare är från början inställda på att acceptera cookies. Det går att blockera cookies, antingen alla eller bara från specifika webbplatser. Detta medför dock att funktionaliteten på vissa sidor försämras eller att vissa funktioner inte är tillgängliga.

Google Analytics

Med Google Analytics får vi möjlighet att se hur besökarna använder vår hemsida. Vi kan exempelvis se vilka sidor som är mest besökta, vilka enheter våra besökare använder, vilken browser besökaren använder, och på så sätt kunna anpassa våra sidor. Vi kan även använda informationen vid felsökningar. Informationen kan inte spåras tillbaka till individer

Google Search Console

Med hjälp av Google Search Console kan vi till exempel se hur många gånger Google visat upp vår hemsida för ett visst sökord. Vi kan även se hur många som har klickat på just vår länk i sökresultatet samt på vilken position vi syns på.

Vi hanterar följande uppgifter:

E-post, namn, telefonnummer, adress

Hur länge sparar vi dina uppgifter

Vi sparar dina uppgifter fram tills den dagen du väljer att radera dina personuppgifter.

Dina rättigheter

Du har rätt att avböja marknadsföringsmaterial från oss och kan göra så genom att:

- Följa instruktionerna för avregistrering i utskick av våra nyhetsbrev.

- Kontakta oss via info@kajuteriet.se

Anmäl dig till vårt Nyhetsbrev

Få uppdateringar om våra senaste events & menyer